Ons Verhaal.

In 1996 ben ik naar Nederland gekomen. Doordat er geen Black Hair kapper in de buurt was, knipte onze vader ons thuis. Hij had zelf natuurlijk ook een kapper nodig, waardoor ik op zijn haar oefende. Zodoende begon ik het knippen te oefenen bij vrienden wat uitmondde in knippen vanuit onze schuur. In 2005 kwam ik terecht bij een kapperszaak in Nieuwegein namelijk; Head Office by Bjorn. Destijds onder begeleiding van Bjorn en Hainie. Zij waren onder de indruk van mijn knipkunsten en ik mocht bij hun mijn talent uitoefenen. Zij hebben mij veel kneepjes van het vak geleerd waardoor ik mijzelf steeds meer ging ontwikkelen.

Werkervaring.

Na enige tijd bij Head Office te hebben gewerkt ben ik naar Amsterdam verhuisd. Daar ben ik in Amsterdam Oost gaan werken bij Kapsalon Cosme Hair Fashion. Hier realiseerde ik dat ik qua knippen niet was waar ik wilde zijn en mezelf dus verder moest ontwikkelen. Gelukkig heb ik daar veel bijgeleerd van mijn collega Fabian, die nu ook werkzaam is bij Re-Touch Hairstyling. Naast het kappersvak volgde ik ook nog een studie. De studie werktuigbouwkunde heb ik succesvol afgerond maar ik besloot verder te gaan als kapper.

Huidig.

In 2012 kwam ik terecht bij Re-Touch Hairstyling waar ik onder begeleiding van Ramses technieken leerde die ik nog nooit had gezien. Bij Re-Touch heb ik mezelf verder mogen ontwikkelen en ben ik de kapper geworden die ik vandaag de dag ben. Ik ben gespecialiseerd in Europees en Black Hair maar ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen. Binnen Re-Touch Hairstyling werk ik als zelfstandig ondernemer onder de naam Don the Barber.